Ko iesākt ar saldētām zemenēm?
2. februāris, 2017 pl. 15:41,
Nav komentāru
Pats svarīgākais ir atcerēties, ka zemenes ir saldētavā un ir pēdējais brīdis tās likt lietā. Turklāt ogas ir bagāts vitamīnu avots - tieši tas, kas šobrīd vajadzīgs! Slavenais pavārs Džeimijs Olivers iesaka daudz un dažādu recepšu, kur var izmantot saldētas zemenes. Mēs izvēlējāmies vienu.Nepieciešamās sastāvdaļas:
1 nogatavojies banāns
1 glāze saldētu zemeņu
2 ēdamkarotes ar kaudzi bezpiedevu jogurta
1 neliela sauja auzu pārslu
1 neliela sauja dažādu riekstu
1 glāze dabīga sojas piena, vājpiena vai ābolu sulas
Medus
Pagatavošana:
Nomizo un sagriez banānu, ieliec to blendera traukā kopā ar saldētajām zemenēm un jogurtu. Samaisi un pievieno auzu pārslas un riekstus. Pielej pienu vai sulu, atkal samaisi līdz masa kļūst viendabīga. Ja tā ir pārāk bieza, var pieliet vēl nedaudz piena vai sulas. Samaisi un sablenderē. Pagaršo. Ja vēlies, lai masa ir nedaudz saldāka, pievieno medu.
Labu apetīti!